Najnovšie recenzie zo sekcie Časové spínače
- Veľký display, možnosť veľkých počtov zapnutí a vypnutí do dňa.
Zatiaľ som veľmi spokojný, český výrobok, intuitívne nastavenie, čitateľný display, veľa denných nastavení v týždni.
Vysokokvalitná časovaná zásuvka, skutočne vhodná pre použitie na vonkajšej strane domu.
- Veľký displej
- Dobrá cena
- Jednoduché nastavovanie
Kvalitný produkt od českého výrobcu, čiže žiadny made in PRC, (Replikátory-Číňania).
- ???
- ???
- Funguje ako ma
- Ľudia s plytkymi elektroinštalačným krabičkami môžu mať problém s inštaláciou ale to nieje chyba produktu menší asi nenájdete.
Super funguje tak ako ma. Zabudli sme pridať kábel na časovač priamo vo ventilátore pomocou tohto zariadenia sa to dá vyriešiť inštaláciou za vypínačom.
- Funguje jak ma.
- Splna čo má...
- Zariadenie je zapojenim do zasuvky funkcne, zostava len drobna konfiguracia
- Nepodsvieteny, horsie a nie pod kazdym rozumnym pohladovym uhlom citatelny dispolej
- jednoduche nastavenie
Geti GE2
Gabriel Piatrik
Pridané: 13. februára 2024
(naposledy upravené 13. februára 2024)
Zakúpený v tipa.sk
- vyhoda k solarnemu systemu
- nevýhoda, nepouzitelne doma = vyhadzuje ochranu
- labilný korpus - puzdro sa otvára
- Jednoduchá obsluha
- Spínacia schopnosť až 16A, resp. 4A indukčnej záťaže
- Indikácia zopnutia s LED
- Nemá podsvietenie displeja
- Dosť malé písmená označujúce dni a aktuálny režim, pri nastavovaní odporúčam lupu ;-)
- Výška je o cca 4-5mm nižšia než ističe čiže je to "utopené"
- I po čtvrt roce používání funguje jak má.
- I po čtvrt roce používání funguje jak má.
- funguje
- mam tri kusy, nastavenie nahodneho spinania je rozporuplne - na dvoch spina takmer pravidelne kazdu polhodinu, na tretom naozaj nahodne, ako ma...
- Jednoduché vyhotovenie.
- Cena.
- Trocha horšia pevnosť.
- Zložitá kontrola ochranných súčiastok.
- Výmena zálohovacieho akumulátora len u odborníka - Skrutky proti zásahom užívateľa.
Elektronika je zálohovaná 'gombíkovým' akumulátorom Ni-Mh 1.2V 40mAh
Proti prepätiu je osadený jeden varistor MYG-10-471 - slúži asi predovšetkým na ochranu riadiacej elektroniky, pretože medzi ostatnými svorkami nie sú ďalšie. Ale stačí aj to. Akurát neindikuje keď sa odpáli.
Mám niekoľko kusov, však 2 už po niekoľkých rokoch blbnú.
Na jednej Čerpadlo cirkulácie sa nespúšťa správne.
Na druhej zas kamerový systém sa síce spustí v čase, ale vypadáva v kombinácii s týmito spínačkami - budem musieť vnútri skontrolovať relé.
Na výrobku je uvedená spínacia schopnosť 16A, ale na relé JQX-15F 048-1H je uvedené, že pri 250V~ by malo zvládnuť 25A. Kvôli životnosti asi osadili silnejšie, ale tie cesty nevyzerajú, že by trvale mali zvládnuť 16A.
- Jednoduche ovladanie
Funguje
- pracuje veľmi dobre
Zobrazujem 21 - 40 zo 191 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...10 Ďalšie »