Najnovšie recenzie zo sekcie Časové spínače
Hodini fungujú dobre sami sa zapnu aj vypnú jediná nevýhoda je keď vypnú elektriku tak ich treba znovu prenastaviť na správny čas lebo sa posunie vypnutie a zapnutie. Používam ich na filter pre ryby. Som a nimi spokojná.
- Neobsahuje slovenský návod
ok
zatial bez problemov :)
- da sa pouzit na pravidelne spinanie v intervaloch vacsich ako 20 minut (aj ked vyrobca pise o 15 minutach) a na toto funguje korektne, bez potreby presneho zapnutia, ci vypnutia v konkretnom case
- jednoduche nastavenie zapinania a vypinania
- Spinanie je nepresne, nie je mozne ho nastavit na 15 minutove intervaly. Na produkte je napisane, ze minimalnny interval spinania je 15 min, no pre vypnutie a zapnutie kontaktu to je cca 23 minut, co je dost velka odchylka od spomenutych 15 minut.
- hodiny za kazdych 24 hodin sa posunuli o polhodinu dozadu (toto moze byt sposobene aj velkostou, alebo kolisanim napatia v rozvode, no ine zariadenia mi to nerobia, tak predpokladam, ze je to produktom)
- Jednoduche,v primeranej cene
- Prakticke
- pomer cena kvalita
- zatial som nenasiel
- Funguje podľa očakávania :)
- Cena už zrejme nezodpovedá možnostiam XXI. storočia :(
- Funguje
- Nič
- Funguje ako má
Uvítal by som, keby náhodné spinanie bolo naozaj náhodné, spína takmer pravidelne.
- Funkcie
Spokojnosť s tovarom prišiel rýchlo
Vyborna device na meranie prudu do auta
- Prehľadný displej
- Intuitívne nadstavenie
- Odskúšané.Výborný produkt.Robí to,čo má.
- Jednoduchosť,prehľadnosť,dobrá funkčnosť,programovanie.
- O žiadnej zatiaľ neviem.
Vrelo odporúčam.Skvelý produkt.
- spoľahlivý výrobok
Jednoduchá, spoľahlivá a lacná regulácia spínania vykurovacieho telesa v neprítomnosti
spokojný
- Slovenský typ zástrčky, jednoduché ovládanie, veľký displej.
Jednoduché riešenie = spoľahlivosť.
Zobrazujem 61 - 80 zo 191 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...10 Ďalšie »